Kandis Vin

DKK300.00

KANDIS VINEN er en Torre del Barone. Den kommer fra Puglien, Italiens hæl, som er et meget populært vinområde i Italien. KANDIS VINEN er fremstillet på Primotivo-druer. Fremstillingsmåden er efter ”ripasso” metoden fra Veneto. Det giver en dejlig fyldig vin. KANDIS VINEN har en dyb mørkerød farve, en varm bouquet af blomme og en fyldig, blød og frugtrig smag af blomme, brombær og flot udblødte tanniner. Den anbefales til lyst fjerkræ, Italiensk buffet og andre lækre kødretter.

Bestilles som pakke med 2 flasker KANDIS VIN for kr. 300,- inklusiv fragt (sendes særskilt som pakke med PostNord i godkendt papemballage).

Skal du have større festlige arrangementer, kan du naturligvis bestille mere, ring og hør nærmere om dette i fanklubben.

Varekategori:

Beskrivelse