I perioden med COVID-19 vil Kandis Fanklub kun holde åbent tirsdag og onsdag fra kl. 13.00-15.00 (dækkende Fanklubbens telefontid).

CD – Kandis 20

kr.150.00

Traditionen tro skal der også i år et nyt Kandis album ud i efteråret med helt nye sange.

2020 har været et meget specielt år for os. I de sidste mange år har vi turneret landet rundt hver eneste uge – job efter job. Men da Coronaen pludselig kom i marts og landet blev lukket ned, stoppede vores tourne-plan over en nat. Vi har selvfølgelig holdt vores små ferier, men ikke at spille i flere måneder, har vi aldrig prøvet. Det er helt vildt mærkeligt” fortæller Johnny Hansen, fra hjemmet i Hurup.

Dog har det været godt for vores nye CD og hele produktionen af denne. Vi har haft god tid til at kæle for sangene – finde og skrive de rigtige numre og bruge god tid på dem i studiet. Så jeg er meget glad og stolt for Kandis 20 og glæder mig til at præsenterer sangene for publikum, fans og radiolytterne” fortsætter Johnny.

En meget stor del af de nye sange har Johnny også aktier i på sangskriversiden. Et nyt samarbejde med guitarist og producer Jens Varmløse og Johnny Hansen, har ført til 3 sange på pladen. Derudover står Johnny også alene for en del af det nye repertoirer. Alt er produceret og arrangeret i Toscana, Italien af bandets trofaste producer Søren Bundgaard.

Den 5. november sendes KANDIS 20 på gaden.

Kategori:

Beskrivelse

Udgivelse: 5. november 2020

 1. 1000 Dage
 2. Du Er Min Stjerne
 3. Hallo Helene
 4. Ensom I Nat
 5. Er Der Mere Sangria?
 6. Ses Igen
 7. Bare Lidt Mere Tid
 8. Du Må Ta’ Mig Som Jeg Er
 9. Du Tænder En Ild
 10. My Next Broken Heart
 11. Aldrig Mer’
 12. Uha Som Tiden Går
 13. Sømmet I Bund
 14. Kun Med Dig
 15. Min Sang Til Dem Der Går Alene Hjem