I perioden med COVID-19 vil Kandis Fanklub kun holde åbent tirsdag og onsdag fra kl. 13.00-15.00 (dækkende Fanklubbens telefontid).

Fanklub information i forbindelse med COVID-19/Corona virus

På baggrund af de anbefalinger regeringen har fremlagt for at hindre udbredelsen af Coronavirus, vil Kandis Fanklub i en periode kun holde åbent tirsdag og onsdag fra kl. 13.00-15.00 (dækkende Fanklubbens telefontid).

Korrespondance pr. brev eller mail (herunder også bestilling fra web-shoppen) vil blive forsøgt besvaret bedst muligt indenfor åbningstiden. Ligesom varer/ordrer, der er betalt, også pakkes og sendes indenfor åbningstiden.

Vi håber på forståelse for det tiltag, vi har valgt at foretage sammen med resten af Danmark og glæder os til, at vi igen kan arbejde på normal styrke.

Kandis Fanshop

Kandis Fanklubs fanshop byder på en lang række produkter indenfor beklædning, CD/DVD og diverse merchandise.

Kandis Fanklubs webshop byder på en lang række produkter indenfor beklædning, CD/DVD’er og diverse merchandise.

Danmarks gladeste fanklub siden 1993