Introduktion

Kandis Fanklub har en ambition om, at vor hjemmeside er sikker, anskuelig og let anvendelig. Derfor vil Kandis Fanklub gerne have viden om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, hvilke sider der er mest besøgt, hvor længe du som bruger opholder sig på hjemmesiden generelt, hvor længe du bliver på den enkelte side og hvordan trafikmønstret er.

Denne cookie- og privatlivspolitik er udformet med formålet, at hjælpe dig med at forstå, hvilke data der indsamles, hvorfor vi indsamler det og hvad vi gør med det indsamlede data. Dette er vigtigt, ikke kun for at sikre sikkerheden af dine personlige data, men også for at sikre at www.kandisfanklubdk opfylder alle betingelserne i forhold til den nye persondataforordning (GDPR), som gør sig gældende pr. 25. maj 2018.

Når du besøger www.kandisfanklub.dk indsamles oplysninger om dig, som besøgende, som bruges til at forbedre, tilpasse og justere hjemmesidens indhold. Hvis du ikke skulle have et ønske om, at der indsamles disse oplysninger, bør du slette dine cookies (du henvises til link med vejledning nedenfor) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi informeret, hvilke oplysninger der indsamles, oplysningernes formål og hvilke tredjepartner, som har adgang til oplysningerne.

Cookies

For at få en bedre forståelse for og lære Kandis Fanklubs brugeres anvendelse af hjemmesiden at kende, benytter vi os af de såkaldte cookies. Cookes er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil, tablet eller tilsvarende med formålet, at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er statiske tekstfiler og disse kan ændre noget på din computer. Cookies kan derfor fx ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virusangreb.

Hvis du vil læse mere om de såkaldte cookies, hvordan de virker, hvorfor de er blevet indført og meget, meget mere, kan du gøre det lige her.

Du har mulighed for blokere og slette for cookies. Se eksempelvis nærmere på denne vejledning http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du vælger at blokere eller slette cookies risikerer du, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt mere, lige såvel som der kan være indhold på hjemmesiden, du ikke kan få adgang til.

Udover cookies, som lægges på din computer direkte af Kandis Fanklubs hjemmeside, placerer en række tredjeparter også cookies på din computer, når du besøger www.kandisfanklub.dk. Den præcise liste med tredjeparts cookies kan variere løbende, men vil typisk blandt andre inkludere:

 

 

Cookie- og privatlivspolitik

 

Persondataforordning (GDPR)

Persondataforordningen (GDPR) sætter nye rammer for, hvorledes persondata behandles samt hvordan vi forholder os til retten til privatliv. Persondataforordningen har til formål at styrke og forene databeskyttelsesregler og rettigheder til fordel for EU-borgere. Den er gældende for alle EU-organisationer og organisationer uden for EU (af enhver størrelse), der leverer varer og tjenesteydelser til EU, eller som bruger sporingsteknologier (såsom cookies eller sporingspixel) til at overvåge EU-brugernes adfærd.

Indsamling af personlige oplysninger – Hvad og hvorfor?

www.kandisfanklub.dk tilbyder visse funktioner på websitet, der kun er tilgængelige via brug af givne sporingsteknologier. Du kan til enhver tid deaktivere, blokere eller slette disse teknologier, hvis din browser tillader det. Hvis du dog afviser cookies eller andre lignende teknologier, kan du muligvis ikke udnytte bestemte funktioner eller værktøjer på websitet.

Generelt tillader disse teknologier www.kandisfanklub.dk, at gemme relevante oplysninger i din browser eller enhed og senere læse disse oplysninger for at vores servere eller interne systemer kan identificere dig. Hvor det er relevant, beskytter vi vores cookies og andre lignende teknologier for at sikre, at kun vi og/eller vores autoriserede serviceudbydere kan fortolke dem ved at tildele dem en unik identifikation, der kun er konstrueret til fortolkning af os.

Dine almindelige kontaktoplysninger, såsom navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos www.kandisfanklub.dk. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for din vare, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Bemærk venligst, at dette ikke skal forveksles med, at du aktivt kan vælge at din browser gemmer dine betalingsoplysninger.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et Kandis Fanblad (nyhedsbrev). Du kan til enhver tid til- og afmelde dig Kandis Fanblad. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på www.kandisfanklub.dk.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af Kandis Fanblad) vil blive slettet når dataen ikke længere ses som værende brugbar. Dette kan f.eks. være når tidsfristen for at reklamere på en vare er overskredet.

 

Sikkerhed

Kandis Fanklub har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi vil rapportere enhver ulovlig dataskrænkelse af denne hjemmesides database eller databasen (er) fra nogen af vores tredjeparts dataprocessorer til alle relevante personer og myndigheder inden for 72 timer efter overtrædelsen, hvis det fremgår, at personoplysninger, der er lagret i en identificerbar måde er blevet stjålet.

 

Periode for opbevaring

Kundedata oplyst i forbindelse med bestilling i Kandis Fanklub’s web-shop opbevares i op til 5 år i henhold til bogføringsloven. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Kandis Fanklub sletter disse oplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Kontakt os, hvis du ønsker at anmode om adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i vores databaser, eller hvis du vil have dine personlige data slettet fra vores databaser. Vi vil reagere uden unødig forsinkelse (og under alle omstændigheder inden for en måned fra modtagelsen af din anmodning, selvom dette kan udvides i vanskelige tilfælde).

 

Videregivelse af oplysninger

Data om dit brug af www.kandisfanklub.dk videregives til tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ‘Cookies’ ovenfor. Oplysningerne anvendes typisk til målretning af annoncering, markedsføring hos den enkelte tredjepart.

Vi benytter herudover en række tredjeparter i form af serviceleverandører/databehandlere til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Der er indgået databehandleraftaler med alle tredjeparts leverandører, som har med persondata at gøre.

Videregivelse af personoplysninger som navn og email m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det (eksempel ved tilmelding til vores nyhedsbrev).

 

Indsigt og klager

Du har som bruger og kunde ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan derudover til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger bruges af Kandis Fanklub. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Kandis Fanklub og www.kandisfanklub.dk ejes og publiceres af:

MusikEvent ApS
Åbakkevej 6
7700 Thisted

 

 

Danmarks gladeste fanklub siden 1993

© 2019 Kandis Fanklub

Følg Kandis på de sociale medier