Introduktion

Kandis Fanklub har en ambition om, at vor hjemmeside er anskuelig og let anvendelig. Derfor vil Kandis Fanklub gerne have viden om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, hvilke sider der er mest besøgt, hvor længe du som bruger opholder sig på hjemmesiden generelt, hvor længe du bliver på den enkelte side, hvordan trafikmønstret er og så videre.

Når du besøger www.kandisfanklub.dk indsamles oplysninger om dig, som besøgende, som bruges til at forbedre, tilpasse og justere hjemmesidens indhold. Hvis du ikke skulle have et ønske om, at der indsamles disse oplysninger, bør du slette dine cookies (du henvises til link med vejledning nedenfor) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi informeret, hvilke oplysninger der indsamles, oplysningernes formål og hvilke tredjepartner, som har adgang til oplysningerne.

 

Cookies

For at få en bedre forståelse for og lære Kandis Fanklubs brugeres anvendelse af hjemmesiden at kende, benytter vi os af de såkaldte cookies. Cookes er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil, tablet eller tilsvarende med formålet, at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er statiske tekstfiler og disse kan ændre noget på din computer. Cookies kan derfor fx ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virusangreb.

Hvis du vil læse mere om de såkaldte cookies, hvordan de virker, hvorfor de er blevet indført og meget, meget mere, kan du gøre det lige her.

Du har mulighed for blokere og slette for cookies. Se eksempelvis nærmere på denne vejledning http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du vælger at blokere eller slette cookies risikerer du, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt mere, lige såvel som der kan være indhold på hjemmesiden, du ikke kan få adgang til.

Udover cookies, som lægges på din computer direkte af Kandis Fanklubs hjemmeside, placerer en række tredjeparter også cookies på din computer, når du besøger vores www.kandisfanklub.dk. Den præcise liste med tredjeparts cookies kan variere løbende, men vil typisk blandt andre inkludere:

 

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle typer oplysninger, som i et eller andet omfang kan henføres til dig, som besøgende på hjemmesiden. Når du benytter www.kandisfanklub.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger. Det sker eksempelvis ved almindelig tilgang af indhold på hjemmesiden, hvis du bestiller merchandise med dine kontaktinformationer eller lignende.

Kandis Fanklub indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationer (eksempelvis i forbindelse med bestilling af merchandise) opbevares og behandles disse oplysninger i det omfang det er nødvendigt, for at kunne behandle din henvendelse og dit besøg på hjemmesiden bedst muligt.

 

Sikkerhed

Kandis Fanklub har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og kunde og for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som eksempelvis at behandle bestilling af merchandise, fremsende nyhedsbrev med videre.

Herudover anvender Kandis Fanklub oplysningerne til at optimere indholdet på hjemmesiden for at gøre oplevelsen bedre for dig.

 

 

Periode for opbevaring

Kundedata oplyst i forbindelse med bestilling i Kandis Fanklub’s web-shop opbevares i op til 5 år i henhold til bogføringsloven. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Kandis Fanklub sletter disse oplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. 

 

Videregivelse af oplysninger

Data om dit brug af www.kandisfanklub.dk videregives til tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ‘Cookies’ ovenfor. Oplysningerne anvendes typisk til målretning af annoncering, markedsføring hos den enkelte tredjepart.

Vi benytter herudover en række tredjeparter i form af serviceleverandører/databehandlere til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Der er indgået databehandleraftaler med alle tredjeparts leverandører, som har med persondata at gøre.

Videregivelse af personoplysninger som navn og email m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det (eksempel ved tilmelding til vores nyhedsbrev).

 

 

Indsigt og klager

Du har som bruger og kunde ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan derudover til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger bruges af Kandis Fanklub. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Kandis Fanklub og www.kandisfanklub.dk ejes og publiceres af:

MusikEvent ApS
Åbakkevej 6
7700 Thisted

 

 

Velkommen til Kandis Fanklub.

© 2018 Kandis Fanklub

Følg Kandis på de sociale medier!